Actief met boeken

Hey, ik laat me vandaag eens van mijn goede kant zien. Gisteravond op tijd naar bed gegaan. De wekker gezet en vanmorgen lekker vroeg opgestaan. Lekker gedouched en fris de boeken in.

Ook al had ik zeeen van tijd, ook deze keer krijg ik het weer voor elkaar om laat te beginnen voor tentamens. Zou ik het dan nooit leren? Naja, toch maar eens goed de boeken doorlezen, want eind deze week moeten de punten toch weer gescoord worden.
Nu maar hopen dat ik geen spijt ga krijgen van het wederom laat beginnen…

En dan maar eens rond gaan kijken voor een goede stage. Als het goed is mag ik nu wel
Moet ik natuurlijk wel eerst van mijzelf weten wat ik wil. En dat is nog niet zo makkelijk.

Hele dag programmeren zie ik nou ook weer niet zo zitten. Af en toe is leuk, en houd ik ook makkelijk vol, maar de hele dag, nee dat toch niet.

Daarnaast de adviserende rol met een beetje HBO niveau zoals dat verwacht wordt met ontwerp in UML etc is ook eigenlijk weer net niet wat ik wil.
Misschien weet ik nog wel te weinig van de markt af en praat ik nu onzin, of moet ik gewoon een keer iets gaan doen wat me niet helemaal ligt om erachter te komen dat het dan toch wel of niet iets voor me is.

Eigenlijk komt het er op neer dat ik gewoon niet weet wat ik wil. Ik was standvastig met mijn studiekeuze en ben altijd vrij zeker van mijn zaak, maar nu weet ik toch echt niet wat ik binnen deze markt wil gaan doen. Komt vrij weinig voor. Toch nog maar wat beter orienteren dan.

Leave a Reply