Big Brother

Zoals je waarschijnlijk al wel vernomen hebt is Big Brother al weer een tijdje aan de gang. Talpa heeft diverse stunts uitgehaald om het geheel wat leuker te maken. Bijvoorbeeld de in de media veel besproken zwangere Tanja.

Ik heb de streams alweer bijna de hele dag aanstaan. Het wordt al weer bijna een verslaving
Wat er nu zo leuk aan is? Nou, ik vind het gewoon mooi om mensen te kijken. Hoe ze reageren, hoe ze dingen oplossen, hoe ze met conflicten omgaan, enz.
Juist omdat ze expres allemaal verschillende types mensen uitzoeken en in het huis stoppen, krijg je wat mij betreft de ultieme combinatie.

Wat Tanja betreft, ik moet ze niet. Maar juist dat haar baby in het Big Brother huis geboren zou worden zou ik leuk vinden om te zien. Niet de geboorte zelf, maar juist hoe de groep met mensen om zou gaan met zo’n gebeurtenis. Juist dat zou mooie beelden op kunnen leveren. Eigenlijk net zoiets als vroeger toen baby’s ook in grote groepen mensen geboren werden.

Vanavond de eerste officiele nominatieronde. Hierbij zal er dus een bewoner het huis moeten verlaten. Natuurlijk heb ik mijn favorieten, dus ik hoop dat er iemand het huis uit moet die ik niet moet. Zojuist mijn nominatielijstje (onder voorbehoud ) hier ingevuld. Ben benieuwd of ik een beetje goed kan gokken. We zullen het zien vanavond om 19:30 op Talpa.

Wat aanvullende linkjes:

Leave a Reply