BigBrother – Tanja

Tanja, bij deze heb je het voor elkaar. Door al de ophef die om je heen gecreerd wordt ga zelfs ik een stukje over je schrijven.

De hele wereldwijde hype over Tanja en haar Big Brother Baby. Tanja zag het allemaal als een heel groot mooi iets. Maar daar is ondertussen abrupt een einde aan gekomen.

Gisteravond is tijdens de live-uitzending de eerder die middag gemaakte echo getoond en daarbij ook verteld dat het een meisje zou worden. Tanja wou het nog niet weten en kreeg het dus ook niet te horen.

Op zich niks mis mee, hooguit een beetje gehyped gedoe. Helemaal niet als je weet dat Tanja zelfs voordat ze aan BB begon toestemming gegeven heeft om dit bekend te maken. Na de live-uitzending had Tanja schijnbaar ineens over de gevolgen nagedacht en kreeg spijt. Ze heeft een tijd in de Dagboekkamer gezeten en uiteindelijk werd haar moeder gebeld om het haar toch te vertellen. Dit omdat ze het niet van over het hek wou horen.

Nu heeft ze hierna de hele avond en nacht liggen huilen en daarmee het medelijden van de medebewoners opgewekt.
Zelfs ik had op een bepaald moment een licht gevoel van medelijden met haar, en dat terwijl ik me van te voren mateloos aan haar irriteerde.
Maar Tanja bleef de hele nacht doorgaan. Hierdoor kan ik tot de conclusie komen dat Tanja stiekem gewoon kickt op al die aandacht van de medebewoners en de rest van Nederland. Dat dit haar grootste reden was om mee te doen zou mij niets verbazen.

Dus Tanja houd je aan je woord en vertrek je nu ook echt? Of is de aandacht die je de rest van de week niet van al die bewoners kreeg je veel te leuk?

Oh en nog even als toevoeging. Het blijft natuurlijk een lage streek van Talpa/BigBrother om zoiets te doen. Maar het is ook naief en onnadenkend van Tanja om eerst te zeggen dat het mag, en daarna als het kwade geschied is te zeggen dat ze dacht dat BB wel beter er over na zou denken wat de gevolgen zouden kunnen zijn. BigBrother kan natuurlijk ook niet ruiken dat Tanja van mening veranderd was.

Update 21:07:
Tanja schijnt even in het apparte huisje opgeslagen te staan om even tot haar zelf te komen en alles op een rijtje te zetten.

Tot de mogelijkheden behoord nu ook dat het gehele verhaal rondom Tanja van te voren opgezet is en dat het puur (weer) een publiciteitsstunt van Talpa is. Dit zou kunnen betekenen dat over een tijdje Tanja weer vanzelf terug komt. Geeft natuurlijk wel weer een stukje spanning aan het verhaal.

Leave a Reply