Chaos!

Briljant idee, of niet, even naar de HCC-Dagen? Op zich allemaal mooi, hardstikke gezellig. Maar dan ga je rond een uur of half 5 richting Utrecht CS om een treintje terug te pakken.

Helaas, die reden dus niet. Vanwege een gekantelde goederentrein de ene kant op en blikseminslag de andere kant. Na wat rondlopen en de gratis koffie (dank daarvoor) Utrecht maar even in gedoken. Daar een eettent gevonden om met z’n allen te eten. Da’s niet makkelijk in de drukte.

Na wat rondjes CS maar weer Utrecht in op zoek naar een leuk kroegje. Niet zo heel makkelijk voor mensen die niet vaak in Utrecht komen, maar toch wat gevonden. En natuurlijk moeten we daar weer half t.net tegen komen
Maar goed best gezellig.

Uitendelijk een van de eerste treinen Utrecht CS – Arnhem weten te nemen. En waarempel, hij reed!
Daarna een uur staan wachten op een trein vanuit Arnhem naar Nijmegen, maar hij kwam uiteindelijk. Het laatste stuk maar een auto weten te regelen, want daar reed ondertussen geen trein meer.

Dus we zijn thuis gekomen. En nog redelijk wat kou geleden doordat ik zo slim was geen jas mee te nemen omdat het zo warm zou zijn in de beurs.
Het was in ieder geval gezellig, en als troost: de auto was niet echt sneller geweest, die stonden ook in de file.

Misschien binnenkort nog wel een verslagje van de hcc zelf, mocht ik daar zin in hebben.

 1. Ey Roy,
  nog gezellig het @ Rock Café
  nice blog, ‘k hoop dat die van mij binnenkort weer online komt
  Ruben

 2. Ja idd, was best gezellig.
  Maar was uiteindelijk toch wel blij dat ik eindelijk thuis was

 3. NickName

  Ik was zaterdag ochtend echt kapot na het werk 😡

 4. Dan was je niet de enigste, maar gelukkig hoefde ik niet zo lang had nog even snel geregeld dat ik géén 2 wijken hoefde te voorbereiden en bezorgen

Leave a Reply