Communicatie

Eigenlijk wil ik niet eens over dit onderwerp beginnen, aangezien ik weet dat wanneer ik hier mijn mond te veel over opentrek, ik verwacht dat het een keer tegen mij gebruikt gaat worden. Maar het lijkt maar niet op te houden, dus moet ik er toch een keer wat over kwijt.

Wat mij eigenlijk dan nog het meeste benieuwd is of het op andere scholen en opleidingen er hetzelfde aan toe gaat. Wellicht eis ik wel te veel van een dergelijke organisatie.

Maar om toch een indruk te geven wat me nou zo stoort. Het gaat om de communicatie, bij een opleiding die hierin les zou moeten geven notabene. Hebben alle scholen hier zoveel moeite mee? Kijk, er zijn natuurlijk uitzonderingen binnen de opleiding, maar over het algemeen lijkt het alsof je vaak tegen een muur aanbotst wil je iets geregeld krijgen.
Soms lijkt het wel alsof je gewoonweg niet serieus genomen wordt. En dat terwijl mij altijd geleerd is dat je klantgericht moet zijn binnen een organisatie. Een school is toch ook een soort organisatie met klanten?

Maar goed, we zullen wel zien wat voor staartje dit verhaal gaat krijgen. Ik zal wel weer veel te hoog van de toren blazen. Plaats voor verbetering is er in ieder geval zeker.

  1. Ik denk dat je helemaal gelijk hebt, vooral tijdens ons laatste project is er veel te slecht gecommuniceerd naar ons toe. m.a.w. we kregen dingen pas te horen op de dag dat het af moest zijn en dergelijken.

    Maar komt misschien ook wel doordat we op de zelfde school/opleiding zitten.

Leave a Reply