Esmee Denters

Ik hoorde er vanmiddag een stukje over bij De Coen en Sander Show, en las daarnet dat Coen er hier over blogde.

Het gaat in ieder geval over een meisje, met een indrukwekkende lijst aan filmpjes op YouTube. Ze heeft diverse liedjes ingezongen, en deze gepost. En laat ze nou echt een erg mooie stem hebben.

Om Coen maar even te quoten:

Vreemd verhaal. Haar You tube-filmpjes worden massaal bekeken. Daarop is te zien hoe Esmee van achter haar computer liedjes zingt. En dat klinkt helemaal niet verkeerd! Daarom leek het me leuk om met Esmee te bellen, maar dat blijkt lang niet makkelijk. Zogenaamde managers die eerst zeggen dat ze op haar werk zit en 1 minuut later kan ze niet omdat ze zit te eten… Kortom we krijgen het idee dat het gaat om een publiciteitsstunt, want een meisje van 18 die niet direct op 3FM over haar zangkwaliteiten wil kletsen is vreemd. Wordt vervolgd.

Ik ben dus benieuwd of het inderdaad een publiciteitsstunt is, of dat het echt een ‘gewoon’ meisje is wat deze filmpjes gepost heeft.

Wat ik in ieder geval zeker vind, is dat ze een hele mooie, indrukwekkende stem heeft.

Deze vind ik toch wel een van de mooiste:

Esmee Denters – Tears in Heaven (Eric Clapton)

Voor meer clips van Esmee, kijk hier. En nog een filmpje over haarzelf hier.

  1. Vervolg van dit verhaal is ondertussen op coenswijnenberg.nl gepost: http://www.coenswijnenberg.nl/page/log/42729/Esmee+Denters

Leave a Reply