Even kort over Darfur

Ik weet het, het komt ondertussen misschien wel je neus uit, maar toch ik vind het geen verkeerde actie. Voor degenen die niet weten waar ik het nu over heb, het gaat over de actie van 3FM voor een mobiel noodhospitaal voor het rode kruis in Darfur. 3FM-DJ’s Giel Beelen, Wouter van der Goes en Claudia de Brei verblijven in een glazen kas in Utrecht. Ze eten vijf dagen lang niet en zamelen op verschillende manieren geld in voor Darfur.

Het geld inzamelen alleen al is niet verkeerd, maar je zou het maar vol moeten houden dat niet eten. Dat vind ik al niet niks. Daarnaast vind ik toch dat er (tot nu toe) nog best een leuk stukje radio uit komt. Leuk de echte muzieksmaak van de luisteraars, waar je het eigenlijk normaalgesproken toch voor doet. Verder zit er natuurlijk ook wel een beetje een publiciteitsstunt voor 3FM in, die de luisteraars goed kan gebruiken. Ik vind het best netjes, en hoop dan ook dat er flink wat geld ingezameld gaat worden wat hopelijk dan ook goed terrecht gaat komen.

Eigenlijk toch niet zo kort, maar toch…

Leave a Reply