Hier-en-nu

Momenteel is het eigenlijk weer zo’n periode dat alles vrijwel z’n gangetje gaat. Niet zo heel veel opvallende dingen, het loopt gewoon door.

School gaat prima, op wellicht een klein beetje meer inzet na. Momenteel bezig met de minor van mijn studie. Dit bestaat een gedeelte uit vakken, plus een gedeelte uit het zelf onderzoek doen. Voor het vakken gedeelte zijn we bezig met .NET. Hierin moeten we een loadbalancer gaan bouwen voor webverkeer.

Het onderzoeksgedeelte doen we samen met een groep, en hier hebben we het onderwerp template-engines gekozen. De bedoeling is een geschikte engine te vinden welke in de lessen van Communicatiestudenten van onze opleiding toegepast kan gaan worden. De bedoeling is ook uiteidelijk lesstof te gaan ontwikkelen hiervoor. Best een uitdaging eigenlijk.

Zoals ik al eerder vermelde ben ik wel opvallend weinig ingeroosterd. Moet wel zeggen dat het lijkt alsof de lessen in de avond wel beter van kwaliteit zijn. Wellicht gewoon geluk met wat leraren.

Verder nog steeds de rest van mijn week aan het invullen met werken. Ben ondertussen weer op zoek naar een nieuwe stageplek voor aankomende periode. Dus als je iets tofs weet, laat het even weten

Leave a Reply