Hier en nu

Ja ik leef nog. Af en toe heb ik wel het idee dat ik het mezelf zo druk maak dat ik geen tijd meer heb om te leven, maar goed dat komt ook nog wel een keer goed.

Druk bezig met school en werken. School valt wel weer een beetje tegen na zo’n flinke periode stage. Ik vind het vooral wennen om weer met mensen te moeten werken die niet per definitie op dezelfde lijn zitten als jij.
Dat kost een stuk meer tijd aan overleggen en overeenkomen. Op zich ook wel weer een uitdaging.

Verder ben ik erg blij met de lessen adviseren. Hierdoor wordt ik ook beter in de meer commerciele kant. Ik denk ook dat ik steeds meer die kant op wil.

Een combinatie van zowel technisch als commercieel. In het geheel technisch gedeelte ga ik denk ik toch wel het meeste het contact met verschillende mensen missen, iets wat ik niet verwacht had dat ik zou missen. Natuurlijk verschilt dit heel erg in waar je terecht komt, maar ik denk dat ik het beste in deze combinatie kan functioneren.

Daar gaan we dus hard voor werken, het geeft wel een beetje extra motivatie.

Leave a Reply