Iets nieuws?

Ik vind het er eigenlijk al heel lang weer tijd voor. Om hier weer eens een keer iets nieuws neer te zetten. Een fris designtje (is dat een nederlands woord?!) zou zeker wel weer kunnen.

Maar ja, door diverse dingen is dat er nog steeds niet van gekomen. Daarom is het eigenlijk ook zo gevaarlijk om er, zoals deze, een blogje over te schrijven.

Allereerst moet ik er natuurlijk tijd voor maken. Maar da’s misschien wel een van de goedkoopste smoezen. Een iets betere is dat ik fatsoenlijke inspiratie moet krijgen. En dat moet dan ook nog lukken met mijn grafische skills. En laten die nou net niet zo hoogstaand zijn. Zou het eigenlijk best wel willen kunnen.

Onder water met code en een layout in elkaar gooien met HTML en CSS lukt me prima. Maar dat grafisch, is toch een flink vak apart. En aangezien het van mij dan toch snel perfect moet zijn, wordt het meestal niet echt wat.

Maar goed, ik wil het bij deze toch beloven, er komt hier een nieuwe layout. Binnenkort, op mid-lange termijn, of misschien op lange termijn. Maar hij zal er komen!

Leave a Reply