Infinity beta 10

Ik heb ze besteld, 2x de Infinity Beta 10. Misschien een gewaagde keuze om ze in te gaan zetten als gewone stereo speakers terwijl ze er niet helemaal voor bedoeld zijn. Maar omdat ik toch op zoek was naar wat simpele boekenplank speakertjes denk ik dat ze toch wel aan mijn behoefte gaan voldoen.

Ze nemen in ieder geval een stuk minder ruimte in als mijn voormalige speakers, de lompe DAP MC-15. Dat twee keer en je bent weer meer dan twee vierkante meter van je kamer kwijt. Het zijn wel leuke (disco) speakers voor het geld wat ze gekost hebben, en al helemaal als de goedheiligman ze je ooit cadeau gedaan heeft.
Nu mogen ze rustig in de opslag voor wat feestjes door het jaar heen ofzo.

  1. NickName

    Heb ik ook nog bij staan kijken maar ik ben zelf voor de jbl e60 gegaan

Leave a Reply