IT afstuderen promotiefilmpjes

Het bedrijf InfoSupport heeft een mooie publiciteitsstunt op gang gezet om aan afstudeerders te komen.

InfoSupport is een partij die ik ook regelmatig tegenkwam binnen de opleiding voor stageplekken. Nu is het denk ik niet direct een bedrijf wat bij mij past, maar deze ludieke acties kan ik wel waarderen.

Ze hebben een flink aantal leuke filmpjes gemonteerd waarin de ‘IT-er’ invloed heeft op van allerlei zaken. En invloed hebben op dingen waar anderen niks mee kunnen klinkt altijd aantrekkelijk toch? Ze spelen hier denk ik goed in op het karakter van een typische ITer, een echte controlfreak. De ludieke actie schijnt zelfs Editie NL gehaald te hebben.

Enkele filmpjes:

Dienstregeling NS gekraakt


Alle vrouwen versieren met 1 smsje


Kijk voor meer filmpjes op de pagina van Max bij InfoSupport.

  1. klaas

    waar kan je zulk iets downloaden

Leave a Reply