JAAAAAA! Rijbewijs!

Eindelijk! Het heeft even geduurd, maar eindelijk is ie binnen, m’n Rijbewijs . Ze kunnen zeggen wat ze willen van een staatsexamen bij het BNOR, maar die mensen werken veel persoonlijker en laten tenminste blijken je een kans te willen geven om het te halen. En schijnbaar was dat vertrouwen net hetgeen wat het verschil maakte om mij niet zo zenuwachtig te maken voor het examen.
Ik zou haast zeggen voer zo’n examen voor alle examenkandidaten in, ik ben er haast van overtuigd dat het slagingspercentage van het cbr veel hoger moet kunnen liggen als die slappe 1/3. En aangezien de maatschappij al onpersoonlijk genoeg is, zou het een aardige verbetering zijn.

  1. Bram

    Roy Proficiat!! Ik heb je al zien rijden en er zit nog geen deuk in de auto, dus helemaal geweldig (y) Alice was er volgus mij ook wel blij mee.

    Groeten van je schoonbroer (zoiets dan )

  2. Gefeli….maar na 5x (?) werd het ook wel een keer tijd niet

  3. Thanks Bram, oh en heet dat dan niet zwager

    En Jordy, ja 5x is vaak, mij ook te veel af, maar het lag puur aan examenzenuwen. Nooit last van gehad met andere examens, maar hierbij schijnbaar wel. Daar nu aan gewerkt en het lukt wel. En nu ik alleen in de auto zit ben ik nog meer relaxt en rijd ik veel gemakkelijker

  4. hehe. Ik had er de eerste keer ook veel last van. Tweede keer ff langs dokter gweest en toen kreeg iets tegen de zenuwen voorgeschreven. Ik weet niet of het geholpen heeft, maar ik heb het de 2de keer wel gehaald …..de tijd vliegt trouwens voorbij heb mijn rijbewijs alweer 20 maanden

  5. Ja als je in maanden gaat tellen lijkt het al helemaal lang

Leave a Reply