Kerstborrel

Zo, die zit er ook al weer op, de kerstborrel van A&M ImpacT. Heb vandaag nog de hele dag nodig gehad om bij te komen, maar het was wel erg gezellig!

We begonnen net na 5 uur met twee matches laserschieten bij Partycentrum Doetinchem. Afgezien van dat ik bijde keren vrij laag in de scorelijsten stond, was het wel erg leuk om te doen.

Daarna hebben we met z’n allen lekker mexicaans gegeten bij Gringo’s. Van allerlei tappa’s en dat soort dingen. Zeker goed te eten.

Om daarna het uitgaansleven van Doetinchem maar eens te verkennen zijn we begonnen bij Paddy’s Pub. Daar was het nederlandstalige avond. Alhoewel dit niet mijn favoriete muziek is, is het in de kroeg met z’n allen toch erg tof. Er was zelfs live muziek door een of andere artiest uit Silvolde. Maar laat ik nou vergeten zijn hoe die ook al weer heette…

Daarna was voor de overgebleven mensen de 22-24 aan de beurt, om daar een heel andere sfeer en muziekstijl op te snuiven.

Uiteindelijk zijn we als laatste bij Havana beland, waar het natuurlijk ook heel gezellig werd. Om 4:00 hebben we toch maar besloten een einde aan de dag te breien, en is iedereen naar huis of slaapplaats getogen.

Het was 5:00 voordat ik in bed lag, wat vandaag de gehele dag nog wel te merken was. Maar wat maakt het uit, het was erg gezellig, zeker voor herhaling vatbaar!

Oh en het ergste van de hele avond zijn misschien nog wel de foto’s, die natuurlijk vanmorgen alweer online stonden. Laat ik de url van die foto’s maar niet hier neer zetten…

Leave a Reply