Korte review: HCC!Dagen 2005

Zoals min of meer beloofd nog even een reviewtje van de HCC!Dagen anno 2005. Vandaag nog even langs geweest (samen met zusje). Me wel weten te vermaken met wat rond lopen, maar verder ook niet.

Zoals ik al gelezen heb in een aantal topics kan ook ik alleen concluderen dat het dit jaar weer minder was. En dat was vorig jaar ook al! Wat ik persoonlijk vooral mis is de kleine standjes met tweedehands spullen en grabbelbakken. Nu lijken alleen de grote organisaties er nog te staan. Misschien doordat de standprijs flink omhoog gegaan is?

Als ik de vrijdag tegenover de zondag zet is het op zondag toch vooral drukker. Grotere groepen die goodies staan te vangen, en niet echt wat consoles vrij om wat games te spelen op de GamExpo.

Wat GamExpo betreft vind ik dat ze er op vooruit gaan. De GamExpo groeit en dat vind ik niet erg. Het deed gezellig aan met de verschillende stands met muziek etc. Bij deze gamesafdeling vind ik de muziek wel tot zijn recht komen in tegenstelling tot de harde muziek bij de stands enkele jaren geleden.

Concluderend op de HCC!Dagen: geen aankopen, slechts een handvol goodies. Het grootste vermaak waren eigenlijk nog wel de promobabes. Om maar even ludiek een promobabeverkiezing te doen: deze is wat mij betreft gewonnen door de dame hier rechts .

Wat nog wel de vermelding waard is is de dame welke op het podium van de X-BOX360 stond te draaien. Ik vond miss Eno-C best wel lekker klinken.

Leave a Reply