Microsoft Word to the limit

Het einde van mijn studie begint te naderen. Ik ben aan het afstuderen en daar hoort natuurlijk een afstudeerverslag bij. Al een tijdje geleden ben ik lekker aan de slag geslagen in Microsoft Word. Een afstudeerverslag wordt natuurlijk een flink verslag, inclusief verschillende opmaken, plaatjes en diagrammen. Ondertussen heb ik wel het idee dat ik aardig Word to the limit aan het gaan ben.

Bestand van 50 pagina’s met flink wat plaatjes lijkt hij ook niet zo leuk te vinden, getuige het lange wachten bij auto-save. Ondertussen is het bestand uitgegroeid tot een 100MB. Erg veel, zou ik zeggen.

Toen deze foutmelding op mijn scherm verscheen moest ik toch wel even lachen, ik heb hem echt nog nooit gezien. Iemand wel?


Klik voor de grote versie

  1. Job

    OMG! die is zelfs nog erger als mijn melding.. hahaha pmsl!

Leave a Reply