Musical Awards 2007

Van het weekend was ik zoals wel vaker lekker aan het zappen op TV, om m’n weekend maar weer met uiterst onnuttige dingen gevuld te krijgen.

Toen kwam ik langs de TV uitzending van de Musical Awards. En ja, zodra ik iets met musicals hoor en zie begint er stiekem toch iets te kriebelen. Dus lekker onder het genot van wat lekkers de Musical Awards zitten kijken.

Er kwamen van allerlei stukken uit musicals voorbij, zoals Doe Maar, Tarzan, Grease, The Wiz, enzovoort. Erg tof om te zien. Ik had eigenlijk een tijdje terug al besloten dat ik Tarzan en The Wizz niet zou hoeven zien, en Doe Maar vast saai zou vinden. Misschien dat dat meer met de kosten te maken heeft gehad, want nu ik weer stukken ervan gezien hebt wil ik eigenlijk toch wel graag. Maar ik kan echt niet kiezen! Dilemma dus.

Waar ik tijdens deze Musical Awards trouwens wederom achter kwam, is wat een dijk van een stem Nurlaila Karim toch heeft. Echt, die vrouw kan alles zingen.

Ik had d’r dan ook de award voor beste vrouwelijke hoofdrol grote musical dan ook echt gegunt, maar ze kreeg hem uiteindelijk toch niet.

In Just the Two of Us zong ze ook al zo lekker met allerlei liedjes uit heel uiteenlopende categorien. En dat met zoveel passie. Ik geloof dat ik officieel Nurlaila fan moet gaan worden…

Verder nog wat vooruitblikken naar Musicals die nu nog draaien en gaan komen, het ziet er weer veelbelovend uit. Nu alleen nog kiezen…

Leave a Reply