**NIEUW**

Zo af en toe is het leuk om iets leuks voor jezelf te kopen. Leuk speelgoed is natuurlijk altijd tof. Daarom laatst maar even weer wat aangeschaft.

Allereerst de ASUS mypal 636n PDA. Alleen al voor de navigatie met TomTom een hele geruststelling voor in de auto. Ingebouwde GPS antenne, dus geen gezeur met van allerlei snoeren in de auto. Meteen geleverd met zuignaphouder en autolater.
Het geeft me zoveel rust in de auto om me niet druk te hoeven maken over de route. Dat ding weet tenminste altijd de weg. Of moest een man nou altijd beter zijn in routes en kaartlezen?

Verder natuurlijk momenteel ook in gebruik als agenda en takenlijst. Te synchroniseren met Outlook, dus wellicht dat ik nu maar 1 plaats heb voor al die dingen in plaats van tientallen briefjes.

Dan nog een leuk simpel keyboardje voor op m’n bureau in combi met m’n laptop. Tikt toch net iets lekkerder op een los keyboard. Maar aangezien ik die laptopkeyboards toch wel erg fijn vind, is dit ook zoiets geworden. De Logitech UltraX Flat Keyboard tikt heerlijk licht. Kan ik nog sneller typen

Daarnaast nog een tweede accu voor m’n laptop, mooi op de plaats van de DVD-drive, zodat ik nog meer uren zonder netsnoer kan werken. Ideaal voor op school.

En dat vond ik wel weer genoeg eigenlijk. Kan er voorlopig weer even tegen.

Leave a Reply