Nieuwe radio

In de trein luister ik altijd graag naar de radio. Nee geen MP3 of wat dan ook, da’s veel te voorspelbaar. Dan weet ik wat er voor muziek komt. Radio heeft de verassing welke nummers er komen. En daarnaast een beetje fatsoenlijk gelul tussendoor kan ook geen kwaad.
Nu had ik al een hele tijd zo’n goedkoop 1 euro portable radiotje met hoofdtelefoon. Ergens gekregen ofzo. Voldeed prima eigenlijk.
Maar nu ik iedere dag naar Doetinchem moet was de ontvangst daar in de achterhoek toch wel erg beroerd.

Dus op zoek naar iets anders. Van de week kreeg ik het krantje van de Dixons onder ogen en daar stond deze in. De Philips Nike PSA110.
Gisteren gehaald en vandaag even onderweg aan een uitgebreide test onderworpen. En hij bevalt prima. De hele weg prima ontvangst. Alleen onderweg een keer of twee de frequentie bijstellen, maar dat ligt er meer aan het dekkingsgebied van verschillende masten.

Ik kan tenminste weer vrolijk naar 3FM luisteren in de trein zonder mij te ergeren dat ie steeds wegvalt.

  1. MP3 spelers voorspelbaar? dat valt wel mee..
    ik heb zelf de nieuwe walkman van sony (NW-A3000) met 20 GB waarvan ik ongeveer 15 – 16GB in gebruik heb. en met shuffle aan is deze lang niet zo voorspelbaar (als windows media player of een MP3 speler met b.v. 512MB of 1GB )

  2. Mja, weet ik, maar al heb je tientallen GB aan muziek, je weet wat voor muziek je hebt. D’r komt dus niet iets langs wat daar niet tussen zit en toch leuk is om te horen. En nieuwe nummers hoor je er ook niet.

    Daarom voor mij toch maar radio

Leave a Reply