Oei, nadeeltje!

Hmm, volgens mij heb ik zojuist mijzelf betrapt op een nadeeltje aan het bloggen.

Gisteren was ik, zoals trouwens wel meer mensen viel mij op, gezellig in de auto gekropen en bij de Ikea terecht gekomen.
En ja, het was vrijwillig, en ja ik was erop voorbereid dat het druk zou zijn.

Altijd wel tof om daar te winkelen, ze hebben ook zo ontzettend veel van die kleine dingetjes. En onder vrouwelijk gezelschap weet je wel wat daarvan ongeveer aan de vingers blijft hangen. Zo zaten er diverse geurkaarsjes, smeltkaarsjes, en oh had ik kaarsjes al genoemd, in het mandje.

Trouwens ook zo’n leuke glazen snoeppot gevonden. Die had ik vandaag gevuld met spekkies al op mijn werk op mijn bureau gepositioneerd. Kunnen de collega’s wel waarderen

Maar goed, waar ik nu eigenlijk heen wilde, is dat ik er ook nog twee van die hoeslakensets gekocht heb voor op mijn bed. Dus met kussensloop enzo. In toffe felle kleurtjes trouwens. Had ze al heel lang nodig.

Hoe lang, dat kan ik je precies vertellen, aangezien ik me ineens bedacht dat ik er destijds een blogje over geplaatst heb. En voila; bij deze. Da’s dan zo net iets minder als twee jaar geleden. Moet je nagaan wat er gebeurd wanneer ik voor meubels ga winkelen

Leave a Reply