Pirates of the Caribbean: At World’s End

Gisteravond even een bioscoopje gepakt, en lekker gaan zitten voor het laatste (?!) deel van de Pirates triologie, At World’s End. De middag ervoor nog maar voor de zekerheid deel 2 maar eens gekeken. Voordat ik er geen snars van zou begrijpen.

Ik moet zeggen dat ik het best een toffe film vond, ookal wordt hij naast deel 2 afgestempeld als minder. Vooral erg mooie beelden, omgevingen en attributen. Verder ook aardig wat grappige stukjes erin verwerkt, ik heb in ieder geval een aantal keren moeten lachen.

Ik vond de film wel erg druk, vele verhaallijnen lopen door elkaar en drukke scenes wisselen elkaar af. Dit maakt het totaalplaatje iets minder duidelijk. In ieder geval een film op bij op te letten dus.

Verder kan ik nog steeds niet uit over het einde. Ik zal er niet te veel over verklappen, maar het kan echt niet zo. Wellicht dat ze het bewust op deze manier gedaan hebben om alsnog in de toekomst de mogelijkheid open te laten om een vervolg te kunnen maken. Maar het kan zo echt niet, zeker niet voor een Disney film.

  1. Oe… ik kan niet tegen slechte eindes van films… dan valt gelijk de hele film tegen… maar ik ben benieuwd! Ik moet ‘m nog gaan zien…

Leave a Reply