Sound!

Hier zal ik ook nog maar eens vertellen hoe het met mijn Infinity beta 10’s gesteld is. Ik moet eerlijk zeggen ik ben er uiterst tevreden over.

Naast de nieuwe speakers heb ik aan de hand van dit topic ook maar eens nieuwe speakerkabel gemaakt. En dat van een tiental metertjes UTP kabel! Even creatief bezig geweest en 4x 20 meter UTP ontdaan van de mantel. Hierna twee van deze stukken met elkaar getwist met behulp van de boormachine. Hierdoor krijg je dus een kabel van 16 aders. Door gebruik te maken van de twists die standaard in de kabel zitten zou dit storingen moeten tegengaan. Dit aan beide einden netjes afgewerkt met wat krimpkous en afgesoldeerd. En ik kan alleen maar zeggen dat ik niet mag klagen over het resultaat.

Of het nu aan de kabel ligt, aan de speakers, of waarschijnlijk allebei, met bepaalde nummers krijg ik nu ech tranen in de ogen van de subtiele tonen die er in zitten. Sommige nummers verbazen mij echt, er zitten tonen in die ik niet eens eerder gehoord had!

Om meteen maar even mijn eerdere zorgen neer te halen: de bass waar ik zo bang voor was bij deze kleine speakertjes valt mij reuze mee. Voor mij meer dan voldoende om een lekker klinkend stukje muziek neer te kunnen zetten.

Kortom, ik ben ontzettend tevreden met mijn Infinity’s. Ze nemen niet zo veel plaats in en geven naar mijn mening een lekker geluid.

Leave a Reply