Twitter, hot or not?

Dat Twitter in mijn ogen hot is, was vast al eerder duidelijk geworden. Hier weer een aantal dingen die de laatste tijd hierom opvielen.

Zo was er laatst de Twitterborrel Brabant Edition in Den Bosch. Waar de interessantste ideeen naar boven kwamen en het erg gezellig werd. Natuurlijk ook te zien aan de foto’s van die avond.

Ook op Mobile Monday Amsterdam, het evenement op het gebied van de nieuwste dingen om mobiel internet was een grote schare twitteraars terug te vinden. Het inmiddels bekende backchannel had dan ook zeker een toevoeging aan het evenement. De presentaties zijn ondertussen op de site te vinden en de foto’s natuurlijk op Flickr.

Polle linkt nog naar een mooie SlideShare presentatie, waar Twitter (nogmaals) voor marketeers uit de doeken gedaan wordt:


Zelfs Geen Stijl bericht ondertussen over Twitter, waarmee ze refereren aan het artikel op de adfoblog, waar Twitter door marketing en reclamemakend Nederland tot een flop uitgeroepen werd.

Verder blijken de voorbereidingen van het Bowlr event uit de hand te lopen. Het team wat daar Twitter gaat vertegenwoordigen, The Twitter Stars, heeft een schitterende video gemaakt.

Meer info onder andere bij deze op-en-top-twitteraars: @marjolijn, @marlooz, @markies en @frankmeeuwsen.

Leave a Reply