Twitter

Steeds meer mensen willen graag laten weten wat ze allemaal doen op hun dag. Eerst het bloggen, en nu ook het kort even melden wat je doet. Je zag het bijvoorbeeld op Hyves al terug in de ‘Wie, Wat, Waar’.

Twitter wint in korte tijd enorm in populariteit. Hier kun je door middel van een korte tekst melden wat je op dat moment aan het doen bent. Dit kan op de site, door middel van een client, of zelfs mobiel. Verder zit er ook het sociale netweken in, doordat je je aan kunt sluiten in vriendengroepen e.d.
Eigenlijk ben ik persoonlijk tegen dat je alles over jezelf post op internet. Niet erg goed voor je privacy. Maar stiekem ga ik volgens mij langzaam een beetje om. Ik heb profielen zoals Hyves met een eigen foto, ik blog er lustig op los. En eigenlijk vind ik dat twitter ook wel grappig om te lezen en zelf te doen.

Ik heb een twitter client geinstalleerd, en ga eens een poging doen of het me bevalt. Leuk zo regelmatig melden wat je aan het doen bent. Interessante dingen aan het lezen, werken of juist een beetje niksen. Gewoon een dagelijkse gang van zaken, en raar genoeg is het ook nog tof om het van anderen te lezen ook nog. Wie weet denken anderen nog wel dat ik een interessant leven heb…

Hier bij Erwin Blom een leuke vergelijking van de dingen die met twitter gedaan worden.

Leave a Reply