Vierdaagsefeesten Nijmegen 2007 – Krezip & VanVelzen

Ondanks dat ik de hele week moest werken (niet slim, ik weet het…) ben ik afgelopen donderdag toch nog maar even naar Nijmegen getogen. Daar op de Waalkade eerst Krezip, en daarna ook VanVelzen gezien. Erg tof. En allemaal helemaal gratis, natuurlijk de doorslag gevend voor iedere hollander

Diverse mooie nummers van Krezip gehoord. Nu moet ik zeggen dat ik met de meesten van het nieuwe album niet echt mee kon zingen, maar bij de bijna klassieker ‘I Would Stay’ toch zeker wel. En echt, wat moet dat een indruk maken, dat het hele publiek toch maar even gewoon je nummer staat te zingen!

Ondertussen en tussendoor nog even lekker verveeld met wat DJ’s en mensen van Veronica, die lekker popi jopie stonden te doen op het podium. Lekker smijten met gratisch veronica shirts enzo, en steeds dezelfde nummers draaien. Het dood de tijd een beetje…

Daarna was het tijd voor Roel van Velzen met band, die ook wederom een mooi optreden neerzette. Mooie nummers, goede covers en leuke interactie met het publiek. Tof!

De auto hadden we mooi bij Nijmegen Heijendaal geparkeerd, en het laatste stukje met de trein. Dat was op de terugweg iets minder, aangezien die treinen niet echt vaak rijden, en we dus 25 minuten moesten wachten. Tegen twee uur lag ik lekker in m’n bedje, de wekker ging weer iets voor 6 uur. Niet helemaal fris dus de dag daarna, maar ik heb het overleefd.

 1. Mijn collegaatje was er ook; http://vrouw.nl/site/list_messages/8809

  Ik heb me voorgenomen volgend jaar ook maar eens te gaan

 2. Haha leuk
  Moet je zeker doen, is altijd wel gezellig daar in Nijmegen, zeker met de vierdaagsefeesten

 3. Bambi

  Jaaa <3
  VanVelzen was cool!
  Ja, ik was daar ook.
  Zou je niet zeggen hè.
  Maarja, wat wil je! Jou grote idool, in je eigen vertrouwde stad
  Da’s cool!

Leave a Reply