Zomeragenda: events en festivals

Er staat aardig wat op mijn planning aan evenementen en festivals voor deze zomer. Hier even een overzichtje van het een en ander. Een aardig diverse lijst, waarmee ik geloof ik de zomer wel door ga komen.

27 juni: TwitterBBQ – Zwolle
Aanstaande vrijdag is het een feit, de heuse TwitterBBQ zal in Zwolle bij Het Engelse Werk georganiseerd worden. Nog even hopen op mooi weer, dan kan het alleen maar gezellig worden. Lijkt mij wel in ieder geval.

28 juni: Rockin’ Park – Nijmegen

De lineup van Rockin’ Park beloofde al snel veel goeds. Aangezien ik mezelf al eens beloofd had om naar Beth Hart te gaan als ze live zou spelen in Nederland, kon ik deze kans toch niet laten liggen. Daarnaast nog meer toppers als Countin Crows, Live, Anouk, Lenny Kravitz, Gabriel Rios, Ben Folds. Hier vind je het hele programma.

29 juni: Parkpop – Den Haag
Parkpop in Den Haag staat op 29 juni op de agenda, misschien dat ik hier ook nog even langs ga. Het programma is hier te vinden. En hey, het is een gratis festival, dus waarom niet!

1-2 juli: A&M ImpacT – Google Adwords workshops
A&M ImpacT organiseerd voor haar klanten een presentatie en workshop over Google Adwords. Hier zal het gaan over het opzetten van Adwords campagnes, en hoe deze zo effectief mogelijk in te zetten met het hoogste rendement. Ik ga ook maar eens even een kijkje nemen wat onze Adwords specialisten hierover te vertellen hebben.

3 juli: Moevent – Capay Doetinchem
Eerder dit jaar stond in de reeks MOEVents van Capay al het event Web on the MOEV gepland. Toen ging het helaas niet door, maar nu wel. Onder andere Jacqueline Fackeldey van Fackeldeyfinds zal hier uit de doeken doen hoe bijvoorbeeld om te gaan met Nieuwe media en de toekomst van het Web. Ik ben benieuwd hoe dit in de achterhoek leeft! Er zijn zelfs nog plaatsen beschikbaar.

15-19 juli: Vierdaagsefeesten – Nijmegen
Lekker dichtbij, dus een bezoekje aan de vierdaagsefeesten in Nijmegen mag natuurlijk ook niet ontbreken. Nog niet precies bekend wanneer ik langs ga of wat ik wil zien, maar dat komt vast goed. Daarnaast gaat Lotte dit jaar de vierdaagse lopen (en ook uitlopen heb ik gehoord), die ga ik natuurlijk even aanmoedigen. Succes Lot!

15-17 aug: Lowlands – Biddinghuizen
Voor de eerste keer zal ik deze zomer met mijn tentje op Lowlands in Biddinghuizen te vinden zijn. Ik ben er nog nooit geweest, maar heb er nu al erg zin in. De lineup zag er al snel goed uit met kleine leuke bandjes. Nu nog hopen op een beetje mooi weer, dan moet dat helemaal goed komen.

12-13 sep: Appelpop – Tiel
Om het seizoen een heel eind af te sluiten staat Appelpop ook alvast in mijn agenda genoteerd. Vorig jaar ben ik er ook geweest, en vond het erg tof. Nog geen idee wat er dit jaar allemaal staat, is vast later bekend. Ook dit is een gratis festival, dus het zal vast wel weer goed druk zijn.

Leave a Reply