Wie is Roy Janssen?

Roy Janssen, momenteel zo’n 25 jaartjes jong, en woonachtig in het zuiden des lands (dus herkenbaar aan een zachte G).
Bijna afgestudeerd informaticus aan de Informatica Communicatie Academie. Een grote passie voor alles wat ook maar iets te maken heeft met het internet. Het vrije karakter, de dynamiek, de bijna onbegrensde mogelijkheden, er controle over hebben, lekker mee kunnen rennen met de nieuwe ontwikkelingen. Allemaal dingen die het web voor mij zo leuk maken. Daarom dus ook Werkzaam als Web Developer in het vakgebied van het wereld wijde web. Ik houd de ontwikkelingen op het gebied van social media en marketing rondom het web nauwlettend in de gaten, en heb ook zeker de ambitie om hier nog leuke dingen mee te gaan doen.

Op internet beter bekend als “bemeall”. Deze nickname is ontstaan omdat ik mijzelf op een dag wilde registreren voor een hotmail accountje. Daarvoor moest dus een mailadres bedacht worden bij registratie. Leuk, dacht ik, laat ik de standaard combinatie voornaam achternaam maar nemen. Maar deze was dus zoals te verwachten al bezet. Na voorletter achternaam, achternaam voorletter enz. geprobeerd te hebben, zonder resultaat natuurlijk, was het tijd voor iets nieuws. Na wat rond gekeken te hebben bij de pc, lag daar een blaadje met cheats voor het spelletje GTA. Daarop stond onder andere de cheat bemeall, welke als ik het me goed herrinner alle steden vrijgaf. Deze nickname heb ik toen dus gebruikt bij hotmail en daarna nog bij vele andere sites. Bemeall was geboren.
Ondertussen een flinke internethistorie opgebouwd, op diverse fora, communities en bij andere diensten. Ik geloof dan ook heilig in de kracht van de openheid van het internet. Open communiceren bevorderd de duidelijkheid naar anderen, die je ook zelf graag zou hebben. Anderen zullen dan ook duidelijk naar jou zijn. Social Media en alle kennisdelende communities zijn momenteel al goed op weg, maar er is nog genoeg te doen. Het leuke is, iedereen kan er aan bijdragen, zonder grote drempels!

Ik denk dat ik mijn visie en mijzelf hierbij wel kort toegelicht heb. Kijk gerust rond op deze website, daardoor zul je nog wel meer indrukken van mij krijgen. Contact opnemen mag natuurlijk ook altijd.